Sunday, 30 January 2011

Seratus Sudah?

Assalamualaikum

Salam sejahtera buat semua, tidak kira anda melayu, india mahupun cina (termasuklah bapak melayu, *jangan terasa ya Azim*)

Wah wah wah
Tahukah anda, post ini ialah post yang ke berapa?
Sebut sikit, kali ke berapa?
(Sebut banyak pun tak mengapa)

Alhamdulillah. Walaupun Aiman Amri ialah seorang yang sangat pemalas untuk atas tarikh (baca : update) belog beliau, namun masih mampu mencapai post yang keseratus. Wah ha ha..


Biarlah belog manusia-manusia serta insan-insan lain, malahan hamba-hamba Allah yang lain, yang mempunyai belog, yang rasanya post yang berapa ribu entah. Malah, mungkin sudah mencapai angka juta barangkali. Saya tidak kisah. Mereka, merekalah.. Saya? Saya lah..

Saya tak panas (baca : hot) macam mereka semua. Tak macam Abang Imanshah. Tak macam Inche Gabbana. Tak macam saudara Zack Zukhairi. Semua panas belaka. Aiman Amri tidak panas. Kerana beliau seorang yang sejuk (baca : cool) Wah ha ha.. ^_^

Memang benar. Cool yang tahap melampau. Pergi sesuatu majlis, kemudian seminggu dua minggu selepas itu barulah post akan siap. Memang serius tak tipu, pemalas si Aiman Amri. BENAR!

Tiada yang benar melainkan yang benar-benar belaka dalam belog saya ini.
Termasuklah apabila saya katakan saya ini cool~
=P

Apa-apapun, saya ingin mengucapkan ribuan malah jutaan dan billionan tahniah kepada saya, kerana berjaya mencapai post yang ke seratus. Eh? Bukan. Kepada pembaca-pembaca saya. Kerana banyak yang bantu saya dari belakang. Terima keasih kerana memberi komen dan komplen yang bernas setiap kali saya update belog saya yang kecil ini. Biarlah tidak popular, asalkan saya dapat menggembirakan hati peminat dan pembaca saya semua! (Eh, pembaca belog saya, bukan pembaca saya. Apa yang anda nak baca pada tubuh saya yang suci ini? >.<)

Saya dengan rasa penuh takzim dan Azim, ingin menerima kasih kepada anda semua. Anda semua kacak bergaya! Oh yeah! Dan jika anda merasakan di kad pengenalan anda tertulisnya 'Perempuan', maka anda bukan lah kacak bergaya, tetapi anggun dan ayu! Insha allah.. Semoga hati kita semua akan cantik juga :)

Allah itu cantik, dan Dia sukakan kecantikan

Sebelum saya menolak gear undur untuk mengundurkan diri, saya ingin mempromosikan belog saya yang lain. Hehe.. Aiman Amri ada 3 belog, tapi pemalas nak update. Ok, laters~

Aiman Kisah
(Belog ini lah)
Aiman Pena
(Belog untuk saya berdakwah)
Aiman Funny
(Belog yang saya buat untuk bersantai)



Oh ya. Saya lupa. Saya minat fotografi. Sangat-sangat minat. Baru-baru ini saya ada buat Muka Surat Kipas, (baca : Fan Page) khas untuk dunia fotografi saya. Boleh cari di Muka Buku (baca : Facebook), atau klik sahaja di bawah. Ikut (baca : follow) tau!

Aiman Amri Photography

-Aiman Amri-

Nota Ringkas Aiman Amri
Syukur sangat belog saya masih ada ayng baca. Terima kasih. Insha allah nanti saya akan buat post mengenai sejarah kenapa nama link belog ini, Aiman-Kisah. Dan saya akan update juga mengenai pengikut-pengikut saya yang saya ketemu di dunia maya. Insha allah... Tetapi kena update dulu mengenai pengalaman saya dengan Maher Zain di KL Tower. Hehe.. Doakan saya jadi rajin ya? ^_^

12 comments:

  1. bro balik, datang, balik & datang balik pon post tuh tak siap2 man. HAHAHA x)

    ReplyDelete
  2. =='
    perlu ke sebut 'bapak melayu'

    >.<
    bom kangggggg

    ReplyDelete
  3. pergh, daa 100 ! banyaknyer....

    ReplyDelete
  4. Congratulations for the 100th post!

    ReplyDelete
  5. Mr. Zie : alamak.. jangan la doa macam tuh.. adoi. haha.. insha allah tak. hehe..

    ReplyDelete
  6. rizarul : perlu lah! haha..

    bom la bom.. aku defuse jela, apa susah~
    ahaha,,

    ReplyDelete
  7. kuniy : ahaha.. banyak ke? ni kira tahap pemalasa tahap gaban dah.. ngeh hehe

    ReplyDelete
  8. husna : thank you!

    (walaupun ade terasa macm sindiran.. haha.. dah nak dekat 2 tahun, belog baru nak capai 100 posts. haha)

    ReplyDelete
  9. ahaha... bangga ke?

    define hot dari persepsi cikgu dulu lah..

    kalau bermakna ramai followe, pengomen, memang cikgu menang.
    tapi dari segi wajah, hmm... sudah terang lagi bersuluh la saya lagi hot. ahahaha XP

    ReplyDelete
  10. dah 100..ok la 2 tahun blh 100..kira moderate r ni...obses tak,malas pon tak(sebab diri sendiri pon baru seratus lebih dah 2tahun lebih blog)hehe

    ReplyDelete
  11. fairosza : alhamdulillah... :)

    sama la kita eh.. banyak persamaan haha

    ReplyDelete

About Me

A few years ago, just like any typical SPM leavers, I jumped into an engineering field, thinking that it would suit me well, as I love Physics so much. However, due to my deep passion and intention to understand human mind and behaviour, I continued my journey into Bsc in Psychology at University of Nottingham. More About Me →

Recent Post

Random Posts