Thursday, 17 September 2009

Jadi Perfect Scorer la aku...

Alhamdulillah..
Aku baru balik dari Resort Sg Perak..
Abis sudah perfect score..
fuh.. penat dowh..
nasib baik last skali Physics :P
Anyway, waktu hari kedua aku kem kat sana, aku dikejutkan dengan berita yang amat mendukacitakan aku.. Aku dapat berita ni, time baru bangun tido hari kedua, nak solat subuh..

Panggilan telefon itu ku sahut dengan ucapan salam.. Mendengar sahaja berita itu, aku berasa sedih.. aku dikejutkan yang, datuk kepada adik angkat aku, baru sahaja meninggal.. Innalillah wainnalillah hirrajiun...

Hati aku sebak dan aku straight call dia untuk memberitahu berita ini..
(ayahnya x dapat nak contact ngan dia. Aku satu-satunya yang dia boleh contact)
Maafkan aku.. Aku tak berada di sisi dia untuk menenangkan dia..
Apa-apa pun, kita sedekahkan Al-Fatihah kepadanya..
Al-fatihah...

No comments:

Post a Comment

About Me

A few years ago, just like any typical SPM leavers, I jumped into an engineering field, thinking that it would suit me well, as I love Physics so much. However, due to my deep passion and intention to understand human mind and behaviour, I continued my journey into Bsc in Psychology at University of Nottingham. More About Me →

Recent Post

Random Posts